Blog

Pomáháme firmám a podnikatelům s rozjezdem podnikání. Vyrábíme levné a přitom kvalitní papírové tašky, ve kterých mohou svým klientům nabízet a dodávat své produkty. Díky tomu mají vyřešen reprezentativní obal, praktické balení, snadný odnos a odlišnost od konkurence. Dodáváme papírové tašky jak pro zákazníky z České republiky, tak papierové tašky pre zákazníkov zo Slovenska. Více o papírových taškách pro různé obory podnikání se dozvíte v našich článcích na blogu.

  • 2320211977

    Malé papírové tašky levné i luxusní

    Naše malé papírové tašky patří mezi nejlevnější papírové tašky dostupné na trhu. Zároveň se můžete spolehnout na kvalitu malých papírových tašek i na jejich dostupnost. Nabízíme různé druhy malých papírových tašek s různými druhy držadel. To proto, aby si každý zákazník dokázal vybrat právě to, co potřebuje.

  • nejlevnejsi-tasky_nahled

    Nejlevnější papírové tašky z kraftového papíru

    Naše kraftové papírové tašky patří mezi nejlevnější papírové tašky na trhu. Tyto papírové tašky slouží k běžnému užívání jako je třeba nákup potravin. Kraftové papírové tašky dělíme na dvě hlavní kategorie – s plochým uchem a s krouceným uchem.

  • vanocni1b

    Levné papírové tašky s vánočním potiskem vytvoří sváteční atmosféru

    Svátky se kvapem blíží, připomíná to nejen kalendář, ale i vánoční výzdoba objevující se stále častěji v obchodních centrech. Pomalu pociťujeme kouzlo nadcházejících prázdnin. V důsledku toho stále častěji přemýšlíme, jakými dárky obdarovat své blízké. Balení je nedílnou součástí každého dárku. Dbejme tedy na to, aby ladila s vybraným dárkem.

  • vanocni-tasky-nahled

    7 zajímavých nápadů, jak zabalit velký dárek

    Vánoční prázdniny tu budou každou chvíli. Brzy začne velké pečení, úklid domácnosti, zdobení a balení dárků. Stojí za to přemýšlet nejen nad tím, co koupit, ale také jak dárky zabalit. Zvláště pokud plánujeme obdarovat své blízké něčím opravdu velkým. Balení nadměrných dárků se může zdát jako poměrně komplikovaný úkol – samozřejmě není! Níže uvádíme několik tipů, jak byste mohli zabalit velké dárky.

  • farma2

    5 základních výhod používání levných papírových tašek

    V dnešní době, když nakupujeme v supermarketu, slyšíme od prodejce otázku „Plastová nebo papírová taška?“. Stále častěji volíme tuto ekologickou možnost bez zaváhání a jde samozřejmě o levné papírové tašky. Důvodem je zvýšené povědomí o ochraně životního prostředí a škodlivosti plastových obalů. Místo živých oceánů vidíme stále více děsivých fotografií, tuny plastů, které je plní až po okraj. Jsme si tedy vědomi toho, že zdánlivě prozaický výběr levné papírové tašky místo tradičního igelitového pytle může skutečně zlepšit stav naší planety. Pokud však nejste přesvědčeni, že výběr levných papírových tašek má smysl, po přečtení níže uvedených bodů budou všechny vaše pochybnosti zapomenuty.

  • tasky-na-menubox-011b

    Tašky na menubox – TAKEAWAY

    Papírové tašky TAKEAWAY vhodné do restaurací, hospod, jídelen, cukráren, kaváren a dalších míst, které nabízí své produkty k tzv. jídlu přes ulici – TAKEAWAY. V nabídce naleznete levné papírové tašky na menubox, pro menší i větší menubox, balené zákusky, misky salátů, pečivo nebo rozměrnější krabičky na objemnější produkty. Všechny naše tašky jsou vyráběny z kraftových papírů, které jsou vhodné pro styk s potravinou.

  • 01-nejlevnejsi-tasky

    Papírové tašky – hnědá nebo bílá barva je standard

    Hnědé i bílé tašky z papíru si lidé zamilovali pro jejich přírodní vzhled. Papírové tašky jsou šetrné k životnímu prostředí, vyrobené z obnovitelných surovin, které jsou plně recyklovatelné. 100% rozložitelné a 100% recyklovatelné. Papírové tašky jsou oblíbenou náhradou za tašky z plastu. Jsou reprezentativní pro jakoukoliv příležitost předání ve formě dárku, zakoupeného či vybraného zboží na prodejně nebo v eshopu.

  • otazka-more_0

    Proč je plast horší než papír?

    Papírové tašky jsou na rozdíl od igelitek zhotoveny z přírodně recyklovatelného materiálu, ze sulfátového či kraftového papíru nebo textilních vláken. Navíc možnost ekologického potisku vodními barvami. Papírové tašky nemusí být jen v „přírodní“ hnědé barvě, ale v elegantní bílé nebo jiném barevném odstínu. Papírové tašky jsou cenově srovnatelné s taškami igelitovými. Přečtěte si více o rozdílech mezi těmito rozdílnými materiály.

  • PRINTSTEP-showroom-mensi

    Firemní tašky s potiskem

    Reklamní potisk logem nebo jinou grafikou vaší firmy dle vašich představ. Expresní potisk papírových tašek. Můžete si optimalizovat dodávku papírových tašek s potiskem. Vyrobíme série tašek od 100 ks po 50.000 ks během 1 týdne.